Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

december 2019

Villapardoes wintterun

14 december 2019 @ 14:30 - 17:30
Kaatsheuvel, Antoon Pieckplein
Kaatsheuvel, Nederland
+ Google Maps

Tijdens dit sportieve event loop je langs de Efteling en ook dwars door Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. Doe ook mee en steun door jouw deelname Villa Pardoes!

Meer weten »

februari 2020

Kruikenloop

februari 22 @ 11:11 - 13:00
Clubhuis Sarto, Gilzerbaan
Tilburg, Nederland
+ Google Maps

De Kruikenloop start zoals elk jaar exact om 11.11 uur en is voor veel lopers ook de start van het carnaval in Tilburg. De loop is al jaren een vaste en bekende traditie in onze Kruikenstad, vaak als tussenstop onderweg naar D’n Inhaol van onze Stadsprins. Je kunt inschrijven voor een recreatieloop van 5, 10 of 15 kilometer.

Meer weten »

4e winterwandeltocht Breda

februari 29 @ 09:00 - 17:00

Deze winter organiseert WSV WIEGO weer de Winterserie wandeltochten. Er zijn vier wandeltochten, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel en welke tochten je wilt lopen. Zelfs is het mogelijk om maar één tocht te lopen. De tochten gaan door de omgeving van Breda. Je kunt kiezen tussen afstanden van 5, 10, 15 of 20 kilometer.

Meer weten »

maart 2020

16 vennenroute Oisterwijk

maart 28 @ 09:30 - 11:30

Nergens in Nederland liggen tientallen vennen zo dicht bij elkaar als in Oisterwijk. Deze wandelroute door het hart van de Oisterwijkse Bossen en Vennen is daarom een genot voor elke natuurliefhebber. De route voert je langs een bijzondere combinatie van bos, heide en natuurlijk de vennen (16 in totaal). Ook herbergt het gebied een flink aantal zeldzame planten en dieren. Spot jij ze allemaal? Onderweg kom je langs voldoende cafeetjes en restaurants om je accu weer op te laden. Neem…

Meer weten »

Venloop

maart 29 @ 10:50 - 13:30
Venloop, Koninginnesingel 14
Venlo,
+ Google Maps

De Venloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement, dat sinds 2006 wordt georganiseerd op de laatste of een na laatste zondag in maart over een afstand van een halve marathon. Tevens zijn er wedstrijden over 10 kilometer en 5 kilometer. De Venloop staat bekend om het relatief grote aantal deelnemers uit Duitsland. In 2018 was 58% van de deelnemers afkomstig uit Duitsland (tegenover 41% uit Nederland)

Meer weten »

Zandvoort Circuit Run

maart 29 @ 13:00 - 16:00
Zandvoort 2041 KG + Google Maps

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Geen enkele kilometer is met elkaar te vergelijken. Loop vanuit de Pitsstraat door de scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht voor de eretribune op het circuit.

Meer weten »

april 2020

Verbeeten Challenge

april 5 @ 14:30 - 15:30
Bruglaan, Bruglaan
Tilburg,
+ Google Maps

De Verbeeten Challenge is een recreatieloop waarmee je samen met vrienden, familie of collega’s je in kunt zetten tegen kanker. Alle opbrengsten gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

Meer weten »

Leemputtenloop

april 8 @ 19:30 - 21:00
AV Spiridon, Vijf Eiken 6
Rijen, 5121 RG Nederland
+ Google Maps

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst. Voor lopers t/m 10 jaar is er een jeugdloop over 1 kilometer. De finish van alle afstanden is voor het clubgebouw van AV Spiridon. Voor wandelaars en Nordic Walkers is een tocht uitgezet over een onverhard parcours van ongeveer 6 kilometer. Je kunt inschrijven voor een 5 en een 10 kilometer recreatieloop.

Meer weten »

De halve van de Haar

april 13 @ 11:30 - 15:00
Kasteel de Haar, Kasteellaan 1
Utrecht (Haarzuilens), Nederland
+ Google Maps

Wil jij meedoen aan een uniek hardloopevenement met als hoogtepunt een ronde door het park en de tuinen van Kasteel de Haar? Kom dan op Tweede Paasdag naar Haarzuilens voor de 4e editie van de kasteelloop 'De Halve van De Haar'! Je kunt je inschrijven voor een recreatieloop van een achtste marathon (5,25 km), een kwart marathon (10,5 km) of een halve marathon (21 km)

Meer weten »

Rode kruis Bloesemtocht Geldermalsen

april 18 @ 09:30 - 14:00

April doet wat het wil, om maar eens een cliché uit de kast te halen, bijvoorbeeld de vroege wandelaars onder de 34.500 deelnemers aan de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht trakteren op een graadje vorst wat zorgde voor prachtige plaatjes. De door beregening bevroren bloesem en knoppen konden de deelnemers in de vroege ochtend zeer bekoren. Het leverde naast natte voeten in ieder geval prachtige plaatjes op. Hoewel de boomgaarden dan nog niet overal heel uitbundig bloeiden en het de hele…

Meer weten »

juni 2020

Vestingloop Den Bosch

juni 7
Paleiskwartier Den Bosch, Hugo de Grootlaan 84
's-Hertogenbosch, 5223
+ Google Maps

De Vestingloop dankt haar naam aan de vestingstad waar de loop plaatsvindt. 's-Hertogenbosch is één van de weinige steden in Nederland waar de vestingwerken op innovatieve wijze bewaard zijn gebleven en in het licht van deze tijd zijn gerestaureerd. Jaren geleden stond de gemeente 's-Hertogenbosch aan de wieg van een nieuw loopevenement waarmee de stad kon laten zien welke recreatieve waarde de vesting voor een groot publiek in huis heeft. Inmiddels staat de Vestingloop op eigen benen en is als…

Meer weten »

Karlstad Stadslopp (Zweden)

juni 13
Karlstad, Regementsgatan 8
Karlstad,
+ Google Maps

De Karlstad Stadslopp is een recreatieloop van 5 en 10 kilometer in Zweden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen