Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

maart 2020

Zandvoort Circuit Run

maart 29 @ 13:00 - 16:00
Zandvoort 2041 KG + Google Maps

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Geen enkele kilometer is met elkaar te vergelijken. Loop vanuit de Pitsstraat door de scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht voor de eretribune op het circuit.

Meer weten »

april 2020

Verbeeten Challenge

april 5 @ 14:30 - 15:30
Bruglaan, Bruglaan
Tilburg,
+ Google Maps

De Verbeeten Challenge is een recreatieloop waarmee je samen met vrienden, familie of collega’s je in kunt zetten tegen kanker. Alle opbrengsten gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

Meer weten »

Leemputtenloop

april 8 @ 19:30 - 21:00
AV Spiridon, Vijf Eiken 6
Rijen, 5121 RG Nederland
+ Google Maps

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst. Voor lopers t/m 10 jaar is er een jeugdloop over 1 kilometer. De finish van alle afstanden is voor het clubgebouw van AV Spiridon. Voor wandelaars en Nordic Walkers is een tocht uitgezet over een onverhard parcours van ongeveer 6 kilometer. Je kunt inschrijven voor een 5 en een 10 kilometer recreatieloop.

Meer weten »

De halve van de Haar

april 13 @ 11:30 - 15:00
Kasteel de Haar, Kasteellaan 1
Utrecht (Haarzuilens), Nederland
+ Google Maps

Wil jij meedoen aan een uniek hardloopevenement met als hoogtepunt een ronde door het park en de tuinen van Kasteel de Haar? Kom dan op Tweede Paasdag naar Haarzuilens voor de 4e editie van de kasteelloop 'De Halve van De Haar'! Je kunt je inschrijven voor een recreatieloop van een achtste marathon (5,25 km), een kwart marathon (10,5 km) of een halve marathon (21 km)

Meer weten »

Rode kruis Bloesemtocht Geldermalsen

april 18 @ 09:30 - 14:00

April doet wat het wil, om maar eens een cliché uit de kast te halen, bijvoorbeeld de vroege wandelaars onder de 34.500 deelnemers aan de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht trakteren op een graadje vorst wat zorgde voor prachtige plaatjes. De door beregening bevroren bloesem en knoppen konden de deelnemers in de vroege ochtend zeer bekoren. Het leverde naast natte voeten in ieder geval prachtige plaatjes op. Hoewel de boomgaarden dan nog niet overal heel uitbundig bloeiden en het de hele…

Meer weten »

juni 2020

Vestingloop Den Bosch

juni 7
Paleiskwartier Den Bosch, Hugo de Grootlaan 84
's-Hertogenbosch, 5223
+ Google Maps

De Vestingloop dankt haar naam aan de vestingstad waar de loop plaatsvindt. 's-Hertogenbosch is één van de weinige steden in Nederland waar de vestingwerken op innovatieve wijze bewaard zijn gebleven en in het licht van deze tijd zijn gerestaureerd. Jaren geleden stond de gemeente 's-Hertogenbosch aan de wieg van een nieuw loopevenement waarmee de stad kon laten zien welke recreatieve waarde de vesting voor een groot publiek in huis heeft. Inmiddels staat de Vestingloop op eigen benen en is als…

Meer weten »

Karlstad Stadslopp (Zweden)

juni 13
Karlstad, Regementsgatan 8
Karlstad,
+ Google Maps

De Karlstad Stadslopp is een recreatieloop van 5 en 10 kilometer in Zweden.

Meer weten »

september 2020

Tilburg Ten Voeten Uit

september 6 @ 09:00 - 17:00
Spoorzone Tilburg, Nederland + Google Maps
€5

Lekker bewegen in en rond eigen stad. Dit kan op 10 verschillende manieren. Ludiek, lerend of sportief, gezellig of met een wedstrijdelement. Lopend, hollend, kuierend, wandelend, sprintend of fietsend. Alleen of met anderen. Stichting Tilburgse Hoop laat je op deze mooie zondag het beste beentje voorzetten. Meedoen 5 euro (incl 1 Boemelmunt) - kinderen gratis! Inschrijven verplicht! - (voor kinderen hoeft dit niet!) Zodoende ontvang je niet alleen een Boemel-drankmuntje, maar doe je ook automatisch mee met een loterij. (18.00…

Meer weten »

Tilburg Ten Miles

september 6 @ 11:00 - september 19 @ 17:00
Spoorzone Tilburg, Nederland + Google Maps

De CZ Tilburg Ten Miles is een wegwedstrijd en trimloop in en rondom het centrum van Tilburg. Kenmerkend voor het evenement is topsport door een nationaal en internationaal topveld, breedtesport met duizenden recreanten en een fantastische sfeer door tientallen orkestjes en aanmoedigingen van tienduizenden toeschouwers. Je kunt deelnemen aan een recreatieloop van 5 of 10 kilometer of van 10 Engelse mijlen (16,09 kilometer)

Meer weten »

Tilburg Ten Miles wandeltocht

september 6 @ 11:00 - 17:00
Wagenmakerij, NS Plein 6
Tilburg, 5014 DA Nederland
+ Google Maps

De CZ Tilburg Ten Miles is een samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten. Twee van de routes lopen naar het bezoekerscentrum in Oisterwijk. De lange wandeltocht (15 mijl, ca 25 km) met Groot Speijck als keerpunt en een wandeling over 8 mijl (ca 13 km) die via Groot Speijck naar station NS in Oisterwijk voert.

Meer weten »

World Clean Up Day

september 19

World Cleanup Day 2019 was een groot succes! Meer dan 77.000 afvalitems zijn dit jaar geregistreerd met de Litterati-app! Hier vind je een overzicht van wat we vonden.

Meer weten »

oktober 2020

Singelloop Breda

oktober 4 @ 11:00 - 14:00
Breda, Claudius Prinsenlaan, Claudius Prinsenlaan
Breda, Nederland
+ Google Maps

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen