Yakult Start to Run

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorgt, in samenwerking met Runshop Gerg van Hest, de Start To Runtrainingen in de Reeshof. Start to Run is het officieel starters loopprogramma van de Atletiekunie.

In het najaar van 2020 begint Start to Run op zaterdag 29 augustus om 9.30 uur en wordt gegeven door een gediplomeerd en ervaren trainer. Op 22 augustus is er een gratis proeftraining om 09.30 uur. Het is een 7 wekelijkse cursus om op een goede manier te leren hardlopen. De Start to Runcursus bestaat officieel uit 1 gezamenlijke training op de zaterdag en 2 huiswerktrainingen. De training op zaterdag  is van 9.30 uur tot hooguit 11.00 uur, inclusief warming-up, cooling-down en een informatief gedeelte. In het informatieve gedeelte wordt gesproken over b.v. schoenen, eten en drinken, kleding, blessurepreventie enz. Er is gelegenheid om zich om te kleden voor/na de training en zich op te frissen.

In de Reeshof is er op maandag ook de gelegenheid om de huiswerktraining gezamenlijk te doen om 19.30 uur.

Na de 7 weken officiële training van Yakult Start to Run, wordt er in de Reeshof nog een 5-tal weken gratis doorgetraind tot de 5 km testloop.

Aanmelden voor Start to Run gaat via www.yakultstarttorun.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harran van der Heijden, Start to Run trainer.

Dit kan via de mail: info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl of telefonisch op nummer 0612808019