Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2020

Vestingloop Den Bosch

juni 7
Paleiskwartier Den Bosch, Hugo de Grootlaan 84
's-Hertogenbosch, 5223
+ Google Maps

De Vestingloop dankt haar naam aan de vestingstad waar de loop plaatsvindt. 's-Hertogenbosch is één van de weinige steden in Nederland waar de vestingwerken op innovatieve wijze bewaard zijn gebleven en in het licht van deze tijd zijn gerestaureerd. Jaren geleden stond de gemeente 's-Hertogenbosch aan de wieg van een nieuw loopevenement waarmee de stad kon laten zien welke recreatieve waarde de vesting voor een groot publiek in huis heeft. Inmiddels staat de Vestingloop op eigen benen en is als…

Meer weten »

Karlstad Stadslopp (Zweden)

juni 13
Karlstad, Regementsgatan 8
Karlstad,
+ Google Maps

De Karlstad Stadslopp is een recreatieloop van 5 en 10 kilometer in Zweden.

Meer weten »

september 2020

Tilburg Ten Miles

september 6 @ 11:00 - 17:00
Spoorzone Tilburg, Nederland + Google Maps

De CZ Tilburg Ten Miles is een wegwedstrijd en trimloop in en rondom het centrum van Tilburg. Kenmerkend voor het evenement is topsport door een nationaal en internationaal topveld, breedtesport met duizenden recreanten en een fantastische sfeer door tientallen orkestjes en aanmoedigingen van tienduizenden toeschouwers. Je kunt deelnemen aan een recreatieloop van 5 of 10 kilometer of van 10 Engelse mijlen (16,09 kilometer)

Meer weten »

Tilburg Ten Miles wandeltocht

september 6 @ 11:00 - 17:00
Wagenmakerij, NS Plein 6
Tilburg, 5014 DA Nederland
+ Google Maps

De CZ Tilburg Ten Miles is een samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten. Twee van de routes lopen naar het bezoekerscentrum in Oisterwijk. De lange wandeltocht (15 mijl, ca 25 km) met Groot Speijck als keerpunt en een wandeling over 8 mijl (ca 13 km) die via Groot Speijck naar station NS in Oisterwijk voert.

Meer weten »

World Clean Up Day

september 19

World Cleanup Day 2019 was een groot succes! Meer dan 77.000 afvalitems zijn dit jaar geregistreerd met de Litterati-app! Hier vind je een overzicht van wat we vonden.

Meer weten »

oktober 2020

Singelloop Breda

oktober 4 @ 11:00 - 14:00
Breda, Claudius Prinsenlaan, Claudius Prinsenlaan
Breda, Nederland
+ Google Maps

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Meer weten »

november 2020

Warande Recreatieloop

november 28 @ 09:45 - 11:00
Oude Warande, Oude Warande
Tilburg,
+ Google Maps

De Warandeloop is een veldloopwedstrijd die in november 2015 voor de zevenenvijftigste keer gehouden is, in het Tilburgse sterrenbos de Oude Warande. Er zijn recreantenlopen van 5 en 10 kilometer.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen