Impressie eindejaarsbijeenkomst 2023

Zaterdag 16 december jl. waren we weer uitgenodigd om na de training onze traditionele jaarafsluiting in Kerstsfeer bij te wonen.

Voor de training waren we al getuige van de waanzinnige aankleding van de ruimte in Kerstsfeer. Harran had weer geweldig uitgepakt.

Na de gezamenlijke training rondom het viaduct bij het station zijn we met zijn allen (hardlopers, de Wandelende Tak en geblesseerden) samengekomen in ons clubhuis. Hier werden we welkom geheten door Harran en hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om meerdere personen te bedanken met een presentje voor hun bijdrage in het afgelopen jaar op welk gebied dan ook ter ondersteuning van hemzelf i.v.m. van de Loopgroep. Ook Bas, onze hoofdsponsor, nam nog even het woord.

Hierna nodigde Harran alle aanwezigen uit om te genieten van al het lekkers dat hij had klaargezet en het ontbrak ons werkelijk aan niets. We hebben het ons lekker laten smaken. Dat mocht ook, we hadden immers toch al de nodige calorieën verbrand.

Na afloop hebben we nog met een groepje alles opgeruimd en ik denk dat iedereen die erbij aanwezig was met een tevreden gevoel naar huis is gegaan.

Namens alle aanwezigen wil ik Harran en verder iedereen die eraan meegeholpen heeft bedanken voor de gezellige jaarafsluiting.

Op naar het nieuwe jaar en de Nieuwjaarsreceptie op 6 januari na de training!

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Groetjes, Ron

 

Eén gedachte over “Impressie eindejaarsbijeenkomst 2023”

  1. Harran je hebt jezelf dit jaar overtroffen bedankt kerel het zag er zeer netjes en verzorgd uit en het was weer gezellig
    Bedankt

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid