Villa Pardoes Winterrun 2023

Op een regenachtige zaterdagmiddag bundelden 11 moedige deelnemers hun krachten voor de Villa Pardoes Winterrun. Onder deze dappere zielen bevonden zich Anneke, Karin, Claudia, Anne-Marie, Ebbo, René, Kees, Eric, Jurgen, Jochem en Jeroen. Ondanks de barre weersomstandigheden trotseerden ze de kou met een glimlach, hun vastberadenheid straalde over de vooral modderige paden heen. Het leek wel een mud-run.

De omstandigheden waren verre van ideaal, met gladde paden en soms snijdende wind, maar het team liet zich niet ontmoedigen. Anne-Marie, Jochem, Jurgen en Jeroen gingen voor de 10km. De rest van de groep ging voor de 6km.

De Villa Pardoes Winterrun 2023 was niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een gelegenheid om samen te komen voor het goede doel. Met elke stap steunden de deelnemers Villa Pardoes en de families die er baat bij hebben. De saamhorigheid tussen de lopers was voelbaar, en hun gezamenlijke inzet maakte de Winterrun een onvergetelijke ervaring.

Ondanks de barre omstandigheden overheerste de warmte van vriendschap en solidariteit. Iedereen droeg bij aan het succes van de Winterrun en bewees dat met vastberadenheid en teamgeest zelfs de koudste dagen overwonnen kunnen worden. Dank aan Harran die er voor gezorgd heeft dat wij met koffie en thee konden verzamelen. Dank aan Joop, Hans en Wiljan voor het aanmoedigen. Ook dat was een hele prestatie in het slechte weer.

En heel veel dank aan al onze 48 donateurs. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat wij een fantastisch bedrag voor Villa Pardoes bij elkaar hebben gelopen.

Ik kijk terug op een mooie dag en ben blij dat we met zijn allen iets hebben kunnen bijdragen aan het goede doel, Villa Pardoes. Wat mij betreft volgend jaar weer…

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Jeroen

 

2 gedachten aan “Villa Pardoes Winterrun 2023”

  1. Helemaal mee eens Jeroen, ondanks de slechte omstandigheden en heel goed gevoel na afloop. Trots op onze Loopgroep en de support!

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid