Besterdmijl

Zondag 16 juni hebben 7 personen meegelopen met de Besterdmijl. We Helaas waren er 5 personen die door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden niet mee konden lopen waardoor de groep niet zo groot was. Er werd goed gelopen onder warme, drukkende omstandigheden. De sfeer was er niet minder om en iedereen was tevreden met zijn/haar prestatie.
Iedereen liep in het shirtje van LFTR en daarom werden we ondanks de beperkte groep wel opgemerkt door 013sport.nl,
zie alinea in hun nieuwsbericht:

Het evenement kreeg een internationaal karakter door de deelname van een grote delegatie buitenlandse studenten namens Atletiekvereniging Parcival (Universiteit Tilburg). De tweede plek bij de dames ging dan ook naar Rusland: Evgenia Sehvanova. Ook de loopgroep van Fysiotherapie Reeshof was aanwezig.
Al met al weer een geslaagd groepsgebeuren en zeker voor herhaling vatbaar.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid