Impressie club BBQ 2023

Afgelopen zaterdag hadden we weer een geslaagde editie van de jaarlijkse club barbecue. Het was vanwege het weer van de afgelopen tijd nog best spannend of deze editie in het water zou vallen. Maar ze zeggen; “je krijgt wat je verdient” was zeker waar Het weer was fantastisch en tot ver in de avond konden we gezellig buiten zijn bij een heerlijk zonnetje.

De verzorging was dit jaar weer in handen van Harran en Linda. Zij stelden hun huis open voor de leden van onze loopgroep. Er waren mooie buffetten en zeker voldoende vlees voor op de BBQ, Harran’s favoriete hobby 😉.

Er waren vanuit de leden nog diverse initiatieven om Harran en Linda te bedanken voor alles wat zij voor de loopclub doen. Ze kregen bloemen en een diner-bon om bij Bunga Melatti gezellig met z’n tweeën te gaan eten.

Op het einde van de avond ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis, het was supergezellig.

Namens alle lopers en wandelaars……Bedankt voor deze leuke avond en wellicht tot een volgende keer.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid