Leemputtenloop 2024

Woensdagavond 10 april was de 12e editie van de Leemputtenloop.

De Leemputtenloop is een wegwedstrijd over 1, 2.5, 5 of 10 kilometer over verhard parcours langs de boswachterij Dorst. Dankzij de ontspannen sfeer en prachtige omgeving is deze avondwedstrijd uitgegroeid tot een van de grotere lopen binnen regio 13 met vaak een sterk en breed deelnemersveld.

Ook dit jaar waren er lopers van ons (LFTR) die zich hier voor op hebben gegeven.

De start was om 19:30 uur

Voor de 10 km waren dit Kees en Jeroen (en Jochem oud LFTR lid en nu actief bij Attila).

Voor de 5 km waren dit Karin, Anneke, Joop, Peet en Ebbo.

Het was een heerlijke avond om te lopen de temperatuur was perfect ook waren er diverse leden van de LFTR die onze lopers kwamen aanmoedigen. Iedereen kwam toch nog met een glimlach over de finish al was het best wel een pittige run. Hoewel de tijd die ze erover hebben gedaan niet echt belangrijk is wil ik toch even vermelden dat iedereen geweldig heeft gelopen en ze hebben allemaal een nieuwe persoonlijk record neergezet.

Na het lopen nog wat nagebabbeld en toen weer richting huis.

Het was weer leuk en gezellig.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Video's
video1
video2
video3
video4
video5
video6

Groet,
René

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid