Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zandvoort circuit run

maart 25 @ 13:00 - 16:00

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon (21,5 km) of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 5 km, die volledig op het circuit afspeelt. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km.

Speciale aandacht wordt gegeven aan financiële bijdragen voor goede doelen. Uniek is de formule waarbij fundraising voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Donaties komen tot stand middels een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving en opbrengsten van parkeergelden op het Circuit Park Zandvoort. De Rotaryclub Zandvoort selecteert hiervoor jaarlijks twee aansprekende goede doelen. Enkele weken na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken.

Parcours 12 KM:

Gegevens

Datum:
maart 25
Tijd:
13:00 - 16:00
Website:
http://www.zandvoortcircuitrun.nl/

Locatie

Zandvoort