Impressie kerstborrel 2017

Op zaterdag 16 december is de 2e kerstborrel van onze loopgroep georganiseerd. Na het succes van vorig jaar kunnen we vaststellen dat de opkomst bijzonder goed was. 36 leden hebben onder leiding van Joop getraind.

Na een goede warming up hebben we met z'n allen een training in het Reeshofpark gedaan. We waren net op tijd voor de winterse bui terug bij de Fysiotherapie en hebben daarom de cooling down in de sportzaal gedaan.

Na afloop van de training, waarbij nog ongeveer 10 leden zich bij de borrel aansloten, kon iedereen zich te goed doen aan, soep, kerstbrood, worstenbrood, saussijzenbrood, diverse chocolaatjes, koffie, thee en warme chocomel met slagroom.

Voor onze trainers Harran, Joop en Eric hadden de leden een rijkelijk gevuld kerstpakket samengesteld. Die werden met humoristische woorden door een in een mooie kersttrui gestoken Eric van der Weel aangeboden.
Een leuke verrassing, als dank voor de goed verzorgde trainingen van het afgelopen jaar. Harran had voor iedereen ook een klein presentje: een kerstlichtje.

Het was nog lang gezellig in de ontvangstruimte van Fysiotherapie Tilburg Reeshof. 
Dank aan José en Ingeborg voor de inzet om bij deze kerstborrel te helpen, Ed voor het samenstellen van de muziek  en aan Linda, Harran en Phons voor het maken van de foto's.

We stellen vast dat dit evenement voor herhaling vatbaar is.
Op 6 januari gaan we samen na de training een sportief 2018 inluiden op de LFTR nieuwjaarsborrel! Zorg dat je erbij bent.

bbblbbbr
Kerstborrel2017_971.jpg
Kerstborrel2017_981.jpg
Kerstborrel2017_982.jpg
Kerstborrel2017_983.jpg
Kerstborrel2017_421.jpg
Kerstborrel2017_451.jpg
Kerstborrel2017_461.jpg
Kerstborrel2017_471.jpg