LFTR in New York

Tijdens onze vakantie in New York hebben Linda en ik contact opgenomen met de New York Road Runners met de vraag of we een training mee mochten doen. Dat werd enthousiast ontvangen, en zodoende deden we een History intervaltraining mee. Dat was een training in Central Park langs historische bezienswaardigheden. Soms 200m tempo, soms 800m en tijdens de herstelpauze werd er iets gezegd over de plek. Het was een nuttige en leuke training en een goede voorbereiding op de 4 mijlsloop op zondag.

Omdat het park geen meter vlak is, waren we door de training goed voorbereid op wat ons te wachten stond. Daarom hebben we bij voorbaat ons tempo aangepast en een goede 4 mijl gelopen. Deze wedstrijd zelf was ook supergoed georganiseerd. Na het volkslied was de start in blokken met telkens 45 seconden verschil en onderweg 2 grote waterposten.

Wij kijken er met heel veel plezier en voldoening op terug. Al met al een hele geweldige ervaring om eens in een vreemde stad met een andere groep te lopen. Als dank hebben we enkele shirtjes van de Loopgroep cadeau gedaan waar men ook zeer blij mee was.

Groetjes, Harran en Linda.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid