Trainingen t/m 31 maart afgelast

De trainingen voor deze week waren al afgelast, maar gezien het onderstaande bericht hebben we besloten om de trainingen t/m 31 maart niet door te laten gaan.

Jammer, maar wij vinden dat wij als loopgroep onze verantwoordelijkheid hierin moeten nemen.

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten - waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Dit betekent voor ons dat we onze trainingen op 4 april weer gaan oppakken.

Mocht de situatie veranderen of misschien langer gaan duren, dan informeren wij jullie hier tijdig over.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid