1e LFTR motivatieloop

Op zaterdag 6 november hadden we onze eerste motivatieloop. Door vakantie, ziekte en andere verplichtingen was de groep niet groot, maar dat maakte het niet minder gezellig.

Er werd op 4 afstanden gelopen op een van te voren uitgezet rondje. Op de foto´s is goed te zien dat iedereen er veel plezier in had en met een big smile over de finish kwam. Omdat het de eerste keer was kreeg iedereen na zijn/haar prestatie een medaille als herinnering aan deze eerste motivatieloop.

Ondanks de 1,5 meter maatregel kon er na afloop onder het genot van koffie en thee nog gezellig nagepraat worden in het clubhuis. Zowel de organisatie als ook de deelnemers zien al uit naar de volgende motivatieloop in januari.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid