Gratis cursus: van Start tot Finish

Gratis hardloop cursus bij Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR)

Vanaf zaterdag 11 maart organiseert LFTR een gratis hardloopcursus voor bewoners van de wijk Reeshof. Deze cursus is voor zowel beginnende lopers als voor lopers die opnieuw willen starten. In 12 weken wordt er op een verantwoorde manier onder leiding van een gediplomeerde trainer opgebouwd naar een testloop in de zevende week van 2,5 kilometer, en na 12 weken eindigt de cursus met een testloop van 5 kilometer.

De cursus start op zaterdag 11 maart om 9.30 uur vanuit het Gezondheidscentrum Forum bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof, Ketelhavenplein 243. Er is plaats voor maximaal 12 personen en alle deelnemers krijgen een hardloopshirt of singlet. Mocht de cursus volgeboekt zijn, dan kun je op de reservelijst geplaatst worden. Mocht er dan iemand niet komen of zich afmelden dan nemen we contact met je op.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl met je naam, adres en telefoonnummer en welke maat shirt of singlet je wilt.

Geef ook even aan of je bij een volgeboekte cursus op de reservelijst geplaatst wil worden. Je krijgt altijd een reactie of je kunt deelnemen of op de reservelijst komt.

Wij zien je graag op zaterdag 11 maart !!!!

Na afronding van de cursus kun je voor €45,00 lid worden tot 31 december 2023. Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld maar je krijgt wel een hardloopshirt.

Kun je niet hardlopen maar wil je wel actief bezig zijn? Wandel dan tot 31 december voor €30,00 mee met onze Wandelende Tak. Deze groep bestaat uit maximaal 20 personen en vol = vol.

LFTR is een loopgroep voor de recreatieve hardloper en wandelaar. Bij LFTR gaat het erom om met plezier te lopen en het beste uit jezelf te halen.
Het sociale contact is bij LFTR zeer belangrijk. Daarom wordt er ook altijd na de training koffie en thee gedronken in ons gezellige clubhuis.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid