Geslaagde Leemputtenloop voor LFTR

Op woensdagavond 12 april was er weer de Leemputtenloop bij Spiridon in Rijen.

Bij deze goed georganiseerde loop in de bosrijke omgeving van boswachterij Dorst was LFTR met 16 (!!) hardlopers vertegenwoordigd. Zij hadden zich rond 18.15 uur bij de Fysiotherapie verzameld om gezamenlijk naar Spiridon te rijden. Ook diverse geblesseerde leden en partners hadden de moeite genomen om onze clubgenoten aan te komen moedigen. Wij als LFTR zijn trots dat er zoveel personen hier aan deel hebben genomen of als toeschouwer aanwezig waren.

Waar het ’s middags nog niet naar uitzag gebeurde toch: onder ideale weersomstandigheden kon er 5 km of 10km gelopen worden. De 10 km lopers hadden een andere startplek en mochten eerst 1,2 km wandelen/dribbelen als onderdeel van de warming up waarna er de nodige oefeningen gedaan werden. Na het startsein liep iedereen lekker zijn/haar eigen tempo en genoot onderweg van de geweldige omgeving. Bij de finish werden de leden verwelkomt door de speaker en werd bij iedereen ook genoemd dat ze van de Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof waren. Alle leden kwamen met een grote glimlach over de finish waaruit wel bleek dat ze duidelijk genoten hadden en terecht trots waren op hun geleverde prestatie.

Al met al: voor iedereen een zeer prettige ervaring om op terug te kijken.

Namens LFTR zeg ik daarom, Wiljan bedankt voor het maken van de foto’s, en Lopers en toeschouwers: Heel Hartelijk Bedankt voor de positieve uitstraling die jullie getoond hebben!!!

Klik >>hier<< voor het fotoalbum

Video's

video1
video2
video3
video4
video5
video6
video7
video8
video9
video10
video11
video12

 

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid