Impressie paastraining 2023

Zaterdag 8 april was weer de, ondertussen, gebruikelijke paastraining, gevolgd door een gezellig samenzijn. Een grote groep lopers en wandelaars heeft deelgenomen aan deze training/ wandeling om daarna in ons clubhuis gezellig na te praten.

Het clubhuis was weer aardig ingericht in paasstemming, waarbij de paaseieren en paashazen niet ontbraken. Naast de koffie en de thee, was het ook mogelijk om te genieten van een warme chocomel of een soep van de dag.

Harran heeft van deze gelegenheid ook gebruik gemaakt om de verschillende trainers en anderen zoals Linda en José te bedanken voor hun inzet Zonder de hulp van deze mensen was het niet mogelijk geweest om datgene te organiseren, zoals dat nu het geval is.

De hardlopers en wandelaars hebben, samen met de ook aanwezige geblesseerde lopers, weer lekker kunnen genieten van de sfeer en heerlijk kunnen bijpraten.  Er wordt nu al weer uitgekeken naar de volgende activiteit.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Video 1

Video 2

Video 3

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid