Proefloop TTM 2023 voor leden van LFTR

Op zaterdag 16 september wordt het tijdens de zaterdagtraining mogelijk om proef te draaien voor de TTM op zondag 24 september.

Ons nog steeds hardlopende voormalige lid Freek heeft hiertoe het initiatief genomen en zelfs al een route uitgezet. Zowel voor de 10K loper als de Tilburg Ten Miles deelnemers (de 14 km kunnen desgewenst uitgebreid worden). Doel is om de eerste 10 km gezamenlijk te lopen waarna de 16 km  lopers nog verder lopen.

Om alles in goede banen te leiden horen we graag wie er voor welke afstand die zaterdag wil lopen. Laat graag tijdig weten of je meedoet en welke afstand. Stuur even een mailtje ovv proefrun Tilburg Ten Miles naar : juweel@wish.net als je mee doet.

Om je vast geestelijk voor te bereiden onderstaand de voorgestelde route.

Aanvulling vanuit LFTR:

Als LFTR waarderen we het initiatief en ondanks dat het niet onder de reguliere training van LFTR valt willen we toch alle leden van LFTR de gelegenheid geven hieraan deel te nemen. Er kan dus wel vanuit de Fysio gestart worden, maar het is dus geen proefloop van LFTR en deelname is op eigen risico. Mocht er onderweg onverhoopt iets gebeuren dan kunnen zowel LFTR als Freek niet aansprakelijk gesteld worden. Voor informatie over de proefloop kun je een mailtje sturen naar: juweel@wish.net.

De reguliere trainingen gaan op die zaterdag gewoon door.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid