Opening Clubhuis LFTR

Na het bericht over de opening van Clubhuis LFTR hebben zich binnen 24 uur al 21 leden voor ons virtuele clubhuis geregistreerd.
Hier een korte toelichting over het hoe en wat van ons clubhuis.
Elke geregistreerde gebruiker heeft een eigen profiel. Wij verzoeken iedereen dit aan te vullen met een tweetal foto's. In het smoelenboek zijn alle geregistreerde leden met hun profielfoto's te zien.
Voor de groeigroep en de tempogroep zijn 18 looproutes samengesteld.
In de routekalender kun je zien welke route jouw groep op een bepaalde datum gaat lopen. Zo kom je goed voorbereid naar de training.
Verder is er nog de rubriek training waarin allerlei onderwerpen over hardlopen worden gepubliceerd. Natuurlijk kan de rubriek nieuws niet ontbreken.
Phons heeft bovenstaande tijdens de ludieke opening toegelicht. Hierna deelde Harran aan alle aanwezigen nog een aandenken aan de opening uit.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Clubhuis LFTR is alleen toegankelijk voor leden van onze loopgroep. De deelnemers van Yakult Start to Run in de Reeshof mogen zich ook registreren. Zij kunnen hierdoor kennismaken met onze loopgroep, waardoor een keuze voor al dan niet lid worden vereenvoudigd wordt.. 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid