Nieuwe Sponsor: ebboadmin

Ebbo van Lieshout, ons loopmaatje, is sponsor van onze loopgroep geworden. Ebbo stelt zijn bedrijf graag aan ons voor:

Ik ga graag een stukje lopen, maar als klant van Ebboadmin neem ik zeker geen loopje met je. Ebboadmin neemt de kleine zelfstandige serieus en neemt graag de administratie van hem over. Niet alleen omdat een administratie verplicht is voor de belastingdienst, maar ook om de ondernemer meer inzicht te geven in zijn financiële situatie. Zo kan deze geld besparen en houdt hij meer tijd over om omzet te maken.Ook Particulieren ben ik graag van dienst door het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting of te helpen met de toeslagen. Wil je meer weten over mijn diensten of werkwijze, kijk dan eens op ebboadmin.nl.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid