Heel erg bedankt!!!

Beste lieve mensen van de loopgroep en wandelgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof.

Ik was wel verrast toen Harran met een bos bloemen bij ons naar binnen kwam om ons een hart onder de riem te steken.
Dat kun je wel gebruiken als het effe niet zo heel goed met je (ons) gaat. Dat gevoel van medeleven is dan zo speciaal en zo opbeurend, dat is met geen pen te beschrijven.

Maar wat voor mij nog het meest betekende was de kaart die erbij zat.  Die stond helemaal vol met jullie namen; Het voelde voor mij alsof ik er nog steeds bij ben m.a.w. zoiets komt binnen en niet zo’n beetje ook. En dan die leuke opmerkingen die erbij gezet waren, “Big Hug, we denken aan je, sterkte, een knuffel van en xxx”. Nou toen hield ik het niet meer droog.

Zoiets kun je bijna niet uitleggen hoe goed zoiets doet.    Bedankt !  Bedankt!

Héél veel lieve groeten aan jullie.
Ed en Ans

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid