Start to Run testloop najaar 2018

Op zaterdag 20 oktober was er weer een afsluitende testloop van Yakult Start to Run. Helaas konden 4 personen niet meelopen: 2 vanwege hun werk en 2 die ziek waren. Degenen die er wel waren hebben onder ideale omstandigheden eerst een goede warming-up gedaan en hebben toen lekker relax hun 2,5 km gelopen en zijn met een big smile over de finish gekomen. Hierbij werden ze onder luid applaus binnen gehaald door zowel de groeigroep, snellere groep én de Wandelende Tak die hiervoor allemaal hun training hadden aangepast. Na de felicitaties en het in ontvangst nemen van hun welverdiende medaille, was er de cooling-down. Bij de gebruikelijke koffie/thee en versnaperingen kregen ze ook nog als aandenken hun persoonlijke certificaat waarop ze hun tijd konden noteren. Al met al weer een geslaagde Yakult Start to Run cursus afgesloten met een zeer geslaagde eindloop. Dat ze enthousiast zijn blijkt wel uit het feit dat ze allemaal doorgaan tot de 5 km clubloop eind november.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid