Inschrijven CZ TTM Wandeltocht

Op maandag 24 juni is de inschrijving voor de 14e editie van de CZ TTM Wandeltocht gestart. Dat evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus, een dag voor het hardloopevenement CZ Tilburg Ten Miles. De zaken voor de editie van 2019 hieronder op een rijtje.

De wandelkaarten zijn sinds dit jaar digitaal te verkrijgen via www.tilburgtenmiles.nl. Wie dat tijdig doet (voor 29 juli) krijgt het deelnemersbewijs in de week van het evenement thuisgestuurd. Wandelkaarten kosten € 10,-, maar wie voor 1 augustus bestelt krijgt € 2,50 korting. Tot 1 augustus kunnen kaarten ook gekocht worden bij RUNSHOP Greg van Hest, Wilhelminapark 43, Tilburg.
De CZ Tilburg Ten Miles is de samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten met een fraaie vestiging in Oisterwijk. Twee van de routes lopen naar het Bezoekerscentrum Oisterwijk van Natuurmonumenten. De lange wandeltocht (15 mijl, ca 25 km) met Groot Speijck als keerpunt en een nieuwe wandeling over 8 mijl (ca. 13 km) die via Groot Speijck naar station NS in Oisterwijk voert. De komende jaren zal de samenwerking verder uitgebreid worden met meer wandelingen ter plaatse.
Ook met de abdij Koningshoeven is er een samenwerking, die voortkomt uit de contacten die er al zijn met de PUURloop. Er is een unieke mogelijkheid om over de landerijen achter de brouwerij te lopen. Het Proeflokaal is een aangenaam rustpunt in de route.
Ten slotte lopen deze editie vrijwel alle routes over de wandelpaden door landschapspark de Moerenburg, aan de oostkant van stad. De replica van Huize Moerenburg siert de medaille die alle wandelaars bij de finish tegen inlevering van hun stempelkaart ontvangen.

De CZ Tilburg Ten Miles is de samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten met een fraaie vestiging in Oisterwijk. Twee van de routes lopen naar het Bezoekerscentrum Oisterwijk van Natuurmonumenten. De lange wandeltocht (15 mijl, ca 25 km) met Groot Speijck als keerpunt en een nieuwe wandeling over 8 mijl (ca. 13 km) die via Groot Speijck naar station NS in Oisterwijk voert. De komende jaren zal de samenwerking verder uitgebreid worden met meer wandelingen ter plaatse.
Ook met de abdij Koningshoeven is er een samenwerking, die voortkomt uit de contacten die er al zijn met de PUURloop. Er is een unieke mogelijkheid om over de landerijen achter de brouwerij te lopen. Het Proeflokaal is een aangenaam rustpunt in de route.
Ten slotte lopen deze editie vrijwel alle routes over de wandelpaden door landschapspark de Moerenburg, aan de oostkant van stad. De replica van Huize Moerenburg siert de medaille die alle wandelaars bij de finish tegen inlevering van hun stempelkaart ontvangen.Leden van de Wandelende Tak kunnen t/m zaterdag 27 juli kunnen kaarten á €7,50 (contante betaling) bestellen voor en na de training bij Harran. Als je dit doet en tijdens de CZ TTM Wandeltocht in het shirt van de Wandelende Tak gelopen hebt, krijg je het inschrijfgeld terug.

Schrijf je dus in en loop lekker mee met de CZ TTM Wandeltocht!!!

Op de "Ik doe mee/ik ga mee" pagina kun je aangeven dat je aan de TTM wandeltocht mee doet.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid