Impressie TTM wandeltocht

De TTM wandeltocht is onder zeer goede omstandigheden gelopen.
Er waren in totaal 11 leden die meeliepen met de 10 miles (deze bleek achteraf 18km i.p.v. 16km te zijn!!!), maar Joop heeft de 15 miles (24,15 km) gelopen.

Om 9 uur ging er een groep van 9 personen collectief van start. Na 4 km was er de eerste stempelpost waar er koffie of thee gedronken kon worden. De dames maakten hier graag gebruik van, terwijl John, Raymond en Harran besloten om met z'n drieën door te lopen. Het tempo zat er goed in en er was alle gelegenheid om te genieten van het mooie landschap. Na te zijn gefinisht werd er terug gewandeld om de dames op tegemoet te lopen om met hen de laatste km mee te lopen.

Ook zij hadden lekker gelopen en iedereen was dan ook terecht TROTS dat ze de wandeltocht goed hadden volbracht. Dit is ook goed te zien op de foto's die er gemaakt zijn. Iedereen kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Als LFTR kunnen we ook trots zijn dat er zoveel leden van De Wandelende Tak hebben mee gelopen! Op naar volgend jaar!!!!

Klik >>hier<< voor het fotoalbum

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid