Ander vertrekpunt hardloopgroepen ivm Yakult Start To Run.

Komende zaterdag, 22 augustus, is er bij de Fysiotherapie een proeftraining voor de nieuwe Yakult Start To Run cursus. Op zaterdag 29 augustus beginnen we met de eerste training van deze cursus. De Start To Rungroep komt die weken vanaf 9.15 uur bij binnen in de groepsruimte van de Fysiotherapie. Leden van de loopgroep die dan opnieuw willen opstarten mogen zoals gebruikelijk gratis bij deze cursus aansluiten. Geef wel even via een mailtje aan als je mee gaat lopen, zodat we weten hoe groot de groep in totaal is. Op deze manier kunnen we voorkomen dat het onverwacht te druk zou worden binnen.

Gezien de beperkende maatregelingen waarmee we nog steeds te maken hebben zullen de reguliere groepen van Joop en Eric de komende weken vanaf een andere locatie starten. Op 22 én 29 augustus vertrekken ze om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats van Amarant. De Wandelende Tak vertrekt om 9.30 uur gewoon bij de Fysiotherapie. Zij verzamelen zich voor vertrek buiten op de parkeerplaats.

Team LFTR

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid