Recreatieve loop met Greg van Hest

1 oktober is voor onze sponsor Runshop Greg van Hest een gedenkwaardige dag. De Runshop is dan al 13 jaar open en, nog gedenkwaardiger:

20 jaar geleden finishte Greg op deze dag bij de Olympische Marathon in Sydney!!!

Hij wil dit niet zomaar voorbij laten gaan en heeft daarom het volgende evenement bedacht. Hij loopt zelf vanaf 1 oktober de Marathon over 4 dagen verdeeld in blokken van ongeveer 10,55 km. Dat betekent op zondag 4 oktober het laatste blok.

Het georganiseerde evenement zit hem in het laatste blok. Hij wil dit feestelijk doen met een grote groep mensen die gaan lopen verdeeld over diverse tijdsblokken. Het tempo van het eerste groep lopers is 6.40 /km – van de tweede groep 6.30/km – dan 6.20/km oplopend naar 4.30/km. Er lopen pacers mee die het tempo in de gaten houden, en er is fietsbegeleiding om de route aan te geven.

Dit evenement is GEEN wedstrijd, maar een puur recreatieve loop!

Het is de bedoeling om er een feestelijke dag van te maken.

De groep van 6.40 minuten/km vertrekt als eerste en er zal telkens met ruime tussenpozen gestart worden door de volgende groep. Als iedere groep zich aan de snelheid houdt dan komen de lopers als 1 lang lint binnen. Na afloop is er een gratis drankje op een gezellig groot terras in het Wilhelminapark, en je ontvangt ook nog een goodiebag.
Al met al voldoende redenen om gezellig mee te gaan lopen op zondag 4 oktober.

Deelname is gratis, maar meld je op tijd aan want: VOL is VOL.

Wil je meelopen op die dag, stuur dan een mailtje naar info@runshopgregvanhest.nl. Daarna zal je een officiële  aanmelding ontvangen.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid