Het gevoel van het LFTR team

Het gevoel van het LFTR team in deze coronatijd.

Corona heeft helaas roet in ons “hardloop” eten gegooid, máár laat daardoor je loop-honger niet bederven.

Voor de Coronatijd  mochten we alles, toen steeds minder, uiteindelijk niks meer. Opeens mochten we weer met beperkingen samen lopen.
Na een tijdje mochten we weer in gewoon groepsverband lopen, maar beperkt samenkomen om koffie en thee te drinken na afloop van de training. Nu mag ook dat ineens niet meer en zijn we (gelukkig nog) beperkt tot in groepsverband te mogen lopen zonder beperkingen.

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
Dat is zo'n beetje wat er op dit moment door de hoofden van het LFTR team gaat.
We zouden het graag anders willen...
Samen lopen,
Samen wandelen,
Samen trainen,
Samen koffie drinken...

Samen ,...maar het is op dit moment meer ieder voor zich en dat is niet waar wij als loopgroep voor staan.
We moeten helaas de startpunten voor onze trainingen van de loopgroep en wandelgroep op verschillende plaatsen verdelen.
Hierdoor missen we de kracht van onze loopgroep, namelijk het sociale aspect.
Het gezellig samen koffie drinken na de training is voor veel lopers net dat extraatje wat ons van een andere loopgroep onderscheidt.
De nieuwe Yakult Start To Run groep heeft nog geen idee hoe LFTR er in zijn geheel uit ziet en andersom weten sommige geroutineerde lopers nog niet wie er bij start to run begonnen is.

Heel frustrerend voor alle leden, maar ook heel frustrerend voor het LFTR team. Zij hebben het gevoel dat ze ondanks alle inspanningen, machteloos staan in deze periode om de eenheid binnen de Loopgroep te behouden.

Vooruitkijken is op dit moment koffiedik kijken, maar wij als LFTR team blijven hier positief in staan en  zullen er alles aan doen wat voor ons mogelijk is om het voor alle lopers zo aantrekkelijk mogelijk te houden.

De trainers gaan proberen om enkele nieuwe trainingen op het menu te zetten, waardoor het hardlopen toch zal blijven smaken, ook als we straks misschien weer op 1,5 meter zouden moeten lopen en ook nog telkens op een ander punt moet vertrekken.Laten we met z´n allen positief blijven en wie weet kunnen we ergens volgend jaar weer met z'n allen aan tafel en mogen we weer samen lopen, wandelen, trainen en koffie drinken!!

Team LFTR

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid