LFTR in beweging #3

Het nieuwe jaar is ingegaan en dat betekent dat we op 1 januari ons 5 jaar bestaan hadden. Een mooie mijlpaal ondanks alle beperkingen maar we hopen dat het niet al te lang meer zal duren voordat we weer gezamenlijk mogen lopen en koffie/thee drinken na afloop van de training.

Voorlopig is het nog niet zover, maar dat wil niet zeggen dat we als LFTR team stil zitten. Op dit moment zijn wij enkele ideeën aan het uitwerken. Twee daarvan zijn al uitgevoerd namelijk dat we selfies op de site zetten en dat je kunt reageren op de artikeltjes die op de site staan. Hopelijk werkt dit er aan mee dat we het club- / groepsgevoel kunnen bevorderen en elkaar op die manier stimuleren om door deze grote zure appel heen te komen.

Een ander idee dat uitgewerkt gaat worden heeft betrekking op de clubloop. Hoe en wanneer deze zal plaatsvinden wordt z.s.m. bekend gemaakt.

LFTR in beweging

Ook deze week hebben een aantal leden weer foto's ingestuurd. Deze week zie je mensen dubbel. Dit komt omdat ze meerdere foto's hebben ingestuurd en ze deze keer allemaal in de collage zijn geplaatst.
Leuk dat we nieuwe gezichten zien.

Wedstrijdklok

Wij zijn er ook trots op dat bijna 30% van onze leden (19) mee hebben gedaan aan de virtuele winterrun van de Atletiekunie, én dat we diverse donaties zo hebben mogen ontvangen. De totaalopbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt door de Atletiekunie. We zijn al een eindje op weg om t.z.t. een wedstrijdklok aan te kunnen schaffen.

In wedstrijdtermen zijn we in een 10 km loop op ongeveer 4 km. Uitstekend op weg naar een goed resultaat dus, maar nog niet aan de finish. Mocht je door omstandigheden helemaal niet in de gelegenheid zijn geweest om mee te lopen, dan kun je toch de spaarpot nog steeds mee vullen door een donatie te doen op de ING rekening met IBAN nummer NL49INGB0755407202 ten name van H. vd Heijden, onder vermelding van "Donatie Wedstrijdklok".

Elke bijdrage brengt de wedstrijdklok dichterbij. Laten we met z´n allen onze schouders onder dit doel zetten zodat we door deze gezamenlijke inspanning ook de mogelijkheid krijgen om in de toekomst de trainingen regelmatig een andere invulling te geven.

Voorlopig doen we het nog met de wekelijkse schema´s, zo ook de komende week.

Schema week 1:

Schema voor de groep van Eric / Harran
  • 2 minuten rustig - 25 minuten tempo - 2 minuten rustig  met 1 en 4 minuten wandelen, of een tempoloop van 5km.
  • 8 keer 5 minuten met 2 .15 minuten herstel
  • Rustige duurloop van maximaal 55 minuten.
Schema voor de groep van Joop
  • 6,5 km tempoloop
  • 8 keer 5 minuten met 2 minuten herstel
  • Rustige duurloop van maximaal 10km.

Hardloop- en wandelroutes

In ons clubhuis is de kalender van 2021 gevuld met hardloop en wandelroutes.
Hier vind je dus de hardlooproutes voor maandag en de wandelroutes voor maandag en zaterdag.

Blijf in beweging, blijf gezond, doe verstandig en houd je aan de twee personenregel en 1,5m afstand.

Denk aan je eigen gezondheid én aan die van de ander!!!!!!

 

Eén gedachte over “LFTR in beweging #3”

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid