Schema’s week 19

Door de coronacrisis kunnen er geen grote activiteiten georganiseerd worden zoals voorheen. We kunnen ook nog niet in groepsverband trainen en wandelen. Ook samen koffie en thee drinken na afloop zit er voorlopig nog niet in.

Toch proberen wij als LFTR team jullie te motiveren door de wekelijkse schema´s. Deze schema´s proberen we zo veel als mogelijk te variëren binnen de mogelijkheden die we nu hebben. Maar ook wij kijken reikhalzend uit naar het moment dat we weer in grotere groepen mogen wandelen en hardlopen. De trainingen kunnen dan nog meer gevarieerd worden.

Een goed hulpmiddel hierbij zou een wedstrijdklok zijn. Daar zijn we al voor aan het sparen, en de winterrunactie heeft voor LFTR € 320,00 opgeleverd. Via de Nationale Sportloterij (voorheen grote club actie) kunnen we dit bedrag nu vermeerderen. Meer informatie hierover staat in het artikeltje op de site onder de kop Nationale sportloterij -> Wedstrijdklok.

Voor deze week hebben we de volgende trainingen voor jullie:

Groep van Eric/Harran
  • Tempoloop van 5 km.
  • Duurloop van 10 km.
  • Intervaltraining: 8 keer 5 minuten met 2.15 herstel.
Groep van Joop:
  • Tempoloop van 6,5 km.
  • Duurloop van 11 km.
  • Intervaltraining: 8 keer 5 minuten met 2 minuten herstel.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid