De rode loper ligt symbolisch uit

Normaal zou ik het jammer vinden om een laatste stukje te schrijven bij de trainingen die wekelijks op de site gezet werden. Maar nu is dat zeker niet het geval, want zoals al eerder is bericht (zie het vorige stukje op de site over het hervatten van de trainingen) mogen we weer in groepsverband trainen. Dit doen we dus vanaf komende zaterdag 29 mei. Daarom eindigen met dit stukje de wekelijkse trainingen op deze manier op de site omdat de zaterdagtraining bepaald wordt door de trainer die ´s zaterdags voor de groep staat.

Deze week de 22e en laatste LFTR-in-beweging fotocollage.

Ik heb al die tijd met alle plezier de trainingen voor jullie op papier gezet en hoop van harte dat jullie er veel aan gehad hebben. Uiteraard staat de route van de tempoloop volgens een wekelijks schema net als voorheen weer op ons clubhuis.

De persoonlijke begeleiding voor een schema naar een bepaalde afstand of evenement zal wel door blijven gaan. Voel je vrij om hiernaar te vragen als je dit wilt en nog niet gedaan hebt.

Vanaf maandag 31 mei kan er vanaf het centrale plein bij de Fysio vertrokken worden, alleen kunnen we dan niet het gebouw in om spullen weg te leggen of naar het toilet te gaan. Dit omdat de Fysio op maandag open is en er niet te veel mensen binnen mogen zijn. Helaas kunnen we na afloop ook nog geen koffie en thee drinken met elkaar omdat ons  ¨clubhuis¨ nog niet open mag, maar zoals het er nu naar uitziet zal dat ook niet lang meer op zich laten wachten.

Voor deze week hebben we de volgende trainingen voor jullie:

Groeigroep:

 • 5 km clubloop
 • Maximaal 10 km duurloop
 • Zaterdag ?????

Tempogroep:

 • 5 of 10 km clubloop
 • Maximaal 12 km duurloop
 • Zaterdag ?????

Als je niet of weinig gelopen hebben dan kun je vanaf 5 juni meelopen met het Start to Run programma. Laat wel even weten of je hier aan mee doet door een mailtje te sturen naar: info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

De tussenstand van de lotenverkoop voor onze wedstrijdklok is dat er 8 leden en oud-leden al 20 loten gekocht hebben. Je kunt tot 24 september loten kopen en meesparen voor de wedstrijdklok voor onze loopgroep. Van elk lot van 10 euro spaar je 7 euro mee voor de wedstrijdklok.

Tot ziens bij de trainingen vanaf zaterdag 29 mei, Harran

 

Eén gedachte over “De rode loper ligt symbolisch uit”

 1. Beste Harran,
  Mooi dat er weer een hoop meer kan dankzij het verminderen van de corona regels. Ik ( en volgens mij ben ik niet de enige) zou het op prijs stellen als de zaterdag intervaltrainingen ook bekend zouden worden, zodat je deze op je horloge kunt programmeren. Dit geeft veel meer inzicht dan enkel het horloge aan te zetten en aan het einde van de training weer uit te zetten. Kleine moeite en meer plezier voor de lopers die optimaal van de mogelijkheden op hun lopershorloge gebruik willen maken,
  groet Eric

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid