Motivatie Tilburg Ten Miles

We hebben een de laatste 1,5 jaar weinig of niet kunnen deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Weinig omdat het veelal virtuele runs waren, en niet omdat er geen grote activiteiten georganiseerd mochten worden. Nu ziet het er naar uit dat de Tilburg Ten Miles dit jaar wél doorgaat. Om alle leden extra te motiveren deze vervelende periode goed af te sluiten hebben we het volgende voor jullie:

Alle leden van LFTR die zich via de site van TTM hebben opgegeven om de 5 km, 10 km, 10 miles of 15 miles lopen, hardlopend of wandelend, en

 1. deze deelname  op onze site doorgeven, én
 2. hun wedstrijd of wandeling in het shirt/singlet van onze loopgroep lopen, krijgen €7,50 op hun bankrekening teruggestort.

Hopelijk is dit voor velen van jullie een extra stimulans om de draad weer op te pakken en met een goed gevoel weer een eerste ¨wedstrijd¨ te gaan lopen.

Op de Ik Doe Mee / Ik Ga Mee pagina kun je aangeven dat je de inschrijving voor de TTM hebt gedaan of dat je onze leden komt aanmoedigen.

 

6 gedachten aan “Motivatie Tilburg Ten Miles”

 1. Hallo allemaal, leuk idee, maar mss is het een idee om die €7,50 aan de pot voor de wedstrijdklok te doneren?
  Gr.Karin

 2. Hoi hoi allemaal, inderdaad een leuk idee
  ik loop de 10 km zeker in het shirt van onze loopgroep
  En het idee van Karin vind ik ook goed

 3. € 7,50 mag inderdaad in de pot voor de wedstrijdklok. Ik doe mee met de 10 kilometer.
  Groet, Kirsten

 4. Hoi Luitjes,
  Wij als LFTR team vinden het fantastisch dat jullie op deze wijze willen bijdragen aan de wedstrijdklok.
  Omdat de terugstortactie voor velen een extra stimulans kan zijn om aan de TTM mee te gaan doen, hetzij hardlopend of wandelend willen we wel voorkomen dat mensen groepsdruk zouden ervaren en zich dan ook verplicht voelen dit weer retour te storten voor de wedstrijdklok. Daarom het verzoek om dit niet meer als reactie op het artikeltje te plaatsen, maar om dan een mailtje te sturen naar
  info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid