Duurlooptrainingen op woensdag en donderdag

Om alle leden van LFTR de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze de afstand van duurlooptrainingen uit te bouwen, zijn er vanaf volgende week woensdag 18 augustus en donderdag 19 augustus de volgende mogelijkheden:

Op woensdag vanaf 19.30 uur vanaf de Fysio.

We beginnen met een afstand van 5 km op een tempo van maximaal 7 min/km.

Op donderdag vanaf 19.30 uur vanaf de Fysio.

We beginnen met een afstand van 7 km op een tempo van maximaal 6 min/km.

Deze trainingen worden begeleidt door een van de trainers.

Alleen door een structurele opbouw zal het makkelijker zijn om de afstand te vergroten zonder jezelf te forceren. Mocht je mee willen lopen dan is het dus wel belangrijk is dat je deze trainingen wekelijks probeert mee te lopen. Omdat we graag een idee hebben van de groepsgrootte heeft het onze voorkeur dat je je aanmeldt, maar dit is niet verplicht. Aanmelden kan via info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid