Alternatief Tilburg Ten Miles

Van de organisatie van de Tilburg Ten Miles ontvingen de deelnemers de volgende mail:

Meer dan ooit keken we samen met jou uit naar de 33e CZ Tilburg Ten Miles, de hardloopklassieker die door de duizenden deelnemers en tienduizenden toeschouwers een waar volksfeest genoemd mag worden. Het doet ons dan ook enorm veel pijn om jou te laten weten dat we hebben besloten het evenement te verplaatsen naar volgend jaar. De 33e editie van de CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022.

De huidige situatie brengt zoveel onzekerheden met zich mee, dat we nu een besluit hebben moeten nemen. Langer uitstellen was niet verantwoord. De mogelijke duidelijkheid over wat er na 20 september al dan niet plaats kan vinden en welke eventuele beperkende maatregelen dan gelden, kunnen we niet afwachten.

Jouw startbewijs
Jouw startbewijs (inclusief eventueel extra bestelde producten) voor de 33e editie blijft geldig voor de editie op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen op deze manier ons loopfestijn in Tilburg alsnog samen met jou te beleven. Heb je een vraag? Kijk dan of je het antwoord hierop in onze FAQ’s kunt vinden.

Bedankt voor jouw geduld en begrip. We zien je graag in 2022 aan de start in Tilburg. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf.

Met sportieve groet,

CZ Tilburg Ten Miles

Betekent dit dat jullie voor niets hier naar toe hebben getraind? Zeker niet!!

Op zaterdag 25 september organiseren wij als LFTR een 5 km en 10 km loop voor onze leden die zowel hardlopend als wandelend afgelegd kan worden. De hardloop"wedstrijd" gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen. Wil je hier aan mee doen stuur dan uiterlijk woensdag 22 september een mailtje naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

Voor de leden die liever een intervaltraining doen is er de wekelijkse training die gewoon doorgaat.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid