Spaaractie PLUS gestart

Zoals eerder vermeld heeft de PLUS een landelijke actie om verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven. Deze actie loopt t/m zaterdag 13 november.

Wij als LFTR doen hier ook aan mee. In Tilburg is er €12.500 te verdelen onder 12 verenigingen. Bij elke €10,00 aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een voucher met code. Deze QR code kun je scannen met je mobiel of je kunt de code invoeren via de site plus.nl/sponsorpunten. en dan aan LFTR doneren. Hoe meer sponsorpunten de vereniging krijgt, hoe groter het bedrag aan het eind van de actie.

Het maakt niet uit in welke Pluswinkel je de voucher ontvangt, je kunt hem via de site doneren aan de club van jouw keuze. Iemand in Groningen b.v. kan dus een club in Limburg ondersteunen. Motiveer daarom je familie en vrienden waar ook in het land om LFTR te ondersteunen!

Als je aangeeft dat je ze doneert aan Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof kun je er meerdere tegelijk invullen door op het +teken te drukken.

Mocht je het lastig vinden om dit te doen, dan kun je de codes ook doorsturen naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl of de vouchers voor of de na de training afgeven.

LFTR bedankt alvast iedereen die d.m.v. deze actie onze club ondersteunt!!!

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid