Alternatieve TTM loop en onthulling wedstrijdklok

Zaterdag 25 september was in diverse opzichten een ¨historische¨ dag, ook voor ons als LFTR.  Eindelijk mochten we weer normaal ons clubhuis in. Geen beperkingen in aantal, mondkapjes of 1,5 meter meer, maar normaal bij elkaar.

Het was een mooie gelegenheid om datgene waar we al langer voor aan het sparen waren te onthullen: onze wedstrijdklok op een statief. Geen grote bak, maar een functionele, handzame klok waar we zeer tevreden mee zijn. Dank aan iedereen die een financieel steentje heeft bijgedragen. We konden hem meteen gebruiken omdat we als LFTR een alternatieve 5 en 10km TTM loop hadden georganiseerd voor onze leden die getraind hadden voor de echte TTM, die helaas weer niet doorging.

Voor de andere leden was er een gewone training ingepland zodat ook zij actief bezig konden zijn.

De leden die zich voor de alternatieve wedstrijd hadden opgeven konden nu na hun prestatie de tijd zien bij binnenkomst. Ook ontvingen zij een oorkonde en een bedrukte beker waar ze in de toekomst nog regelmatig aan deze dag herinnerd worden.

Het was niet alleen een hardloop ¨wedstrijd¨, want ook de wandelende tak had een route van 5 en 10km als alternatief voor de afgelaste TTM wandeltocht. Ook zij kregen na het passeren van de finish een bedrukte beker en mogen trots zijn op hun prestatie.

Bij de finish was ook een gezellig terrasje gemaakt om onder het genot van koffie, thee of koel water iedereen binnen te zien komen. Het weer werkte ook goed mee, maar degenen die het toch te fris vonden om buiten te zitten konden dit binnen in het clubhuis doen. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid