Trots op LFTR

Bij deze wil ik iedereen bedanken die het afgelopen jaar deel heeft uitgemaakt van LFTR.

Op de eerste plaats al onze leden, die ondanks de coronatoestand afgelopen jaar lid zijn gebleven. Onze Hoofdsponsor, Fysiotherapie Tilburg Reeshof/Noord wil ik bedanken voor de steun, niet alleen financieel maar ook door de praktijkruimte beschikbaar te stellen op onze trainingsdagen.
Ook onze subsponsors waarvan Ebbo/Admin heeft aangegeven volgend jaar weer te sponsoren.

En natuurlijk het LFTR team dat er mede toe bijdraagt dat LFTR een gezellige sportieve groep is. Onze trainers Joop, Eric en Jeroen zorgen er wekelijks voor dat we nuttige trainingen te verwerken krijgen, voor zover mogelijk in de huidige omstandigheden.

Monique zorgt er als coördinator voor dat de Wandelende Tak ook steeds leuke wandelingen kan maken.

We zijn TROTS op onze website en hiervoor gaan alle credits naar Phons die hem up-to-date houdt.

En tenslotte mijn partner Linda die er geen probleem van maakt dat ze me veel kwijt is aan LFTR. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat alles netjes en schoon blijft en is indien nodig back up voor de website als Phons verhinderd is.

Al met al ben ik TROTS op LFTR als geheel en hoop dat we nog lang zo door mogen gaan!!

Iedereen het ALLERBESTE voor 2022 en dat het een GOED en SPORTIEF jaar mag worden!!

Harran

 

Eén gedachte over “Trots op LFTR”

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid