Impressie jaarafsluiting 2021

Op zaterdag 18 december hebben we, na de laatste training van 2021, het jaar afgesloten. Het clubhuis was voor deze gelegenheid door Harran in een prachtige kerstsfeer omgetoverd.
Voor iedereen was een zitplaats geregeld, zodat we konden voldoen aan de coronamaatregelen. Omdat alle leden zich aan deze maatregelen hebben gehouden kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Harran bedankte het LFTR team voor hun inzet in het afgelopen jaar en deed in het kort verslag van het financieel overzicht 2021 van onze loopgroep.

Hierna nam Hans het woord en hij bedankte eveneens het LFTR team voor hun inzet.
De trainingsschema's tijdens de lockdown en de communicatie op de website zijn enorm gewaardeerd. Van het geld, dat door de leden was ingezameld, was voor elk LFTR teamlid een rijkelijk gevuld kerstpakket gekocht.

Jeroen verwoordt in onderstaande mail het gevoel van het team erg goed:

‘Hoi Phons

Hieronder de verrassing die ik mocht ontvangen van de loopgroep. Wil je iedereen namens mij heel hartelijk bedanken. Had echt niet gehoeven. Ik doe het graag.’

Bij deze, namens elk teamlid, hartstikke bedankt.

Na het officiële gedeelte werd er nog lang na gekletst en genoten van de heerlijke hapjes.

Zoals gebruikelijk had Harran voor iedereen weer een presentje in kerstsfeer geregeld.

Door de op zaterdagavond aangekondigde lockdown kan de geplande nieuwjaarsbijeenkomst van 8 januari a.s. helaas niet doorgaan. Zodra we weer in ons clubhuis in groepsverband mogen samenkomen, zullen we dit alsnog doen.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum van de jaarafsluiting.

Wij wensen onze leden, sponsoren en sympathisanten allemaal een fijn kerstfeest, een goede jaarwisseling en een gezond en sportief 2022 toe.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid