Gratis hardloopcursus ‘van start tot finish’

VOOR BEGINNENDE HARDLOPERS EN VOOR LOPERS DIE OPNIEUW  WILLEN STARTEN!!!
Waar???
BIJ LOOPGROEP FYSIOTHERAPIE TILBURG REESHOF (LFTR)

In het kader van de regeling Sport Lokaal Tilburg van de gemeente Tilburg organiseert Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR) vanaf zaterdag 21 mei 2022 een gratis hardloopcursus voor bewoners van de wijk Reeshof. Deze cursus is voor zowel beginnende lopers als voor lopers die opnieuw willen starten.

In 12 weken wordt er op een verantwoorde manier onder leiding van een gediplomeerde trainer opgebouwd naar een testloop van 5 kilometer, met na 7 weken een testloop van 2,5 kilometer.

De cursus start op zaterdag 21 mei 2022 om 9.00 uur vanuit het Gezondheidscentrum Forum bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof, Ketelhavenplein 243. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Als de cursus volgeboekt is, dan kun je op de reservelijst geplaatst worden. Mocht er dan iemand niet komen of zich afmelden dan nemen we contact met je op.

Na afronding van de cursus kun je voor €55,00 lid worden tot 31 december 2023.
Tot 31 december 2022 is het lidmaatschap dan dus gratis.
Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld en krijgt als nieuw lid gratis een functioneel hardloopshirt.

Hebt je interesse stuur dan een mailtje naar info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl met je naam, adres en telefoonnummer en of je bij een volgeboekte cursus op de reservelijst wil.
Je krijgt altijd een reactie of je kunt deelnemen of op de reservelijst komt.

Wij zien je graag op zaterdag 21 mei!!!!

 

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid