Besterdmijl: 19 juni

De Besterdmijl is een hardloopevenement dat voor corona al enkele keren in het voorprogramma van de wielerwedstrijd ‘De Ronde van de Besterd’ zat. Maar de fietsers zijn gestopt en het hardlopen krijgt van de organisatie nu de volledige aandacht.

Er wordt gelopen over een parcours van ongeveer een Engelse Mijl. We noemen ‘m De Besterd Mijl!

Deze kan  dan 1, 3 of 5 keer gelopen worden.

Dus een korte wedstrijd, over een stratenparcours door de wijk Loven Besterd, op Zondagmiddag 19 juni (vaderdag).

Wellicht een leuke oefening om tussentijds te kijken hoe het met je loopkwaliteiten en conditie gaat.

Er is een tijdsregistratie met chip, verzorgd door Race Result, met eenmalig transponder op achterzijde startnummer.

De Besterd Mijl maakt ook onderdeel uit van de Tilburg Triple. Deelnemers worden beloond met een glimmende medaille en andere prijzen als ze aan minimaal 3 evenementen meedoen. Met de Tilburg Triple hoopt Gemeente Tilburg meer mensen in beweging te krijgen. De Tilburg Triple is een initiatief van Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg en wordt ondersteund door de volgende wandel- en loopevenementen; Lopers Company Tilburg Run, Kruikenloop, Galgenloop, Verbeeten Challenge, PUURloop, CZ Tilburg Ten Miles, de Warandeloop en nu dan ook De Besterd Mijl.

De start en finish van De Besterd Mijl is op het Besterdplein, waar het ook voor de toeschouwers en kinderen gezellig vertoeven is, met terras, muziek en diverse speelgelegenheden.

Op het Besterdplein is er ná de Besterd Mijl ook een korte Kidsrun en de middag wordt afgesloten met een ludieke FunRun. Speciaal voor studenten en andere lolbroeken is er de ‘Je kunt m’n rug op’-Run. Drie rondjes over het Besterdplein met je vriend of vriendin óp je rug! Hilariteit verzekerd!

Op de site www.debesterdmijl.nl lees je meer en tevens is daar ook de directe link naar www.inschrijven.nl

Als je aan deze Besterdmijl mee gaat doen, vul dan even het ik doe mee/ik ga mee formulier op onze site in. We plaatsen je naam dan in het overzicht en onze leden hebben dan een mooi overzicht wie er allemaal mee gaat doen of komt supporteren.

De organisatie is in handen van Winkellint Besterd.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid