Van Start tot Finish

LFTR kon door subsidie van de gemeente de bewoners in de Reeshof een gratis hardloopcursus aanbieden met de naam: van Start tot Finish. Omdat we de cursisten een goede begeleiding wilden geven, hadden we de inschrijving beperkt tot 12 personen.

Op zaterdag 21 mei zijn we met deze groep van start gegaan en om herkenbaar te zijn kreeg elke deelnemer een shirtje. Op de maandagen wordt er ook onder begeleiding gezamenlijk getraind en het is leuk om te zien dat er op donderdag onderling met de groep afgesproken wordt om samen te lopen.

Nu, na enkele weken, kunnen we gerust stellen dat de animo om te komen lopen bij iedereen nog steeds aanwezig is en het enthousiasme verder groeit. Door de rustige opbouw zitten de deelnemers na 4 weken als laatste blok van de training op 10 minuten aan een stuk lopen.
Voor de trainer is het heel leuk om deze cursus te geven, omdat iedereen de motivatie heeft om het beste uit zichzelf te halen op een verantwoorde manier.

Maar de finish is nog niet in zicht. Over enkele weken is er een 2,5km testloop en daarna gaan we verder tot de 5km testloop. Genoeg om naar uit te kijken, en een mooi doel om goed en gezellig verder te blijven trainen!

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid