Van Start tot Finish testloop 2,5km

Toen we op 21 mei met 12 personen begonnen aan de van Start tot Finish cursus vroeg iedereen zich af of ze het wel vol konden houden. Wekelijks was er een rustige opbouw, maar omdat we enkele weken geleden een heel rustige aangepaste training hadden i.v.m. het zeer warme weer schoof het hele programma een week door.

Dit betekent dat het zaterdag 9 juli toch zover was: de testloop van 2,5 km. Door vakantie, corona en een (oude) blessure die weer opspeelde kon niet iedereen hieraan meedoen. Toch lieten de geblesseerde zich hierdoor niet van weerhouden om hun loopmaatjes aan te komen moedigen, mee te helpen en foto´s te maken. Hiervoor nogmaals onze hartelijke dank en waardering!!

Op een mooi parcours konden de overige deelnemers 1 grote ronde van 2,5 km lopen en finishen in een heuse finishstraat. Op de foto´s is goed te zien dat de deelnemers er ook onderweg plezier in hadden om deze prestatie neer te zetten. De reguliere groepen hadden hun training zo ingedeeld dat ze de deelnemers met een applaus bij de finish konden verwelkomen.

Na deze prestatie kreeg elke deelnemer een gegraveerde van Start tot Finish medaille en een oorkonde. Ook achteraf was het gezelligheid troef op het terras bij de finishstraat, waar ook de andere lopers na hun training en wandeling gezellig konden napraten en genieten van hun prestatie onder het genot van een lekker zonnetje, koffie, thee, gekoeld water en lekkere versnaperingen.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid