Impressie TTM 2022

Op zondag 25 september heeft een flink aantal van onze leden meegedaan met de Tilburg Ten Miles (TTM). Was de wandeltocht op zaterdag  waar ook diverse leden aan deel zouden nemen letterlijk in het water gevallen, op zondag was het ideaal weer om hard te lopen.

Elk van onze leden had zijn/haar doel gehaald namelijk, lekker ontspannen lopen en genieten van het evenement. Op elke afstand waren onze leden actief. Op de 5 km was het voor de meesten hun eerste deelname aan de TTM, maar door de goede opbouw tijdens de van Start to Finish cursus hebben ze het goed gedaan.

Ook bij de 10 km was het voor sommigen de eerste keer en ook zij genoten van het evenement.

Trots en blij kwam iedereen tevreden over de finish.

Fijn was het ook om te zien dat degenen die door omstandigheden niet mee konden lopen toch aanwezig waren om de lopers aan te moedigen, waaronder ook leden van onze Wandelende Tak. Ook waren er familieleden die speciaal uit Amsterdam kwamen om hun 70 jarige vader na 17 jaar weer de TTM te zien lopen. Als LFTR zijn we TROTS op de manier waarop iedereen op zijn/haar manier bij de TTM aanwezig was.  Diverse personen hebben ook foto´s gemaakt en hiervoor gaat onze dank uit naar Nancy Schoenmakers, Lizet Embrechts, Hans van de  Wiel, Anke Kootstra en Helga Vugts.

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

 

Eén gedachte over “Impressie TTM 2022”

Reacties zijn gesloten.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid