Gezellige laatste trainingen van 2022

Op Kerstzaterdag 24 december hadden we onze voorlaatste hardlooptraining en wandeling van 2022. Het clubhuis was gezellig aangekleed in Kerstsfeer en na afloop van de training / wandeling kon iedereen weer genieten van lekkere versnaperingen en koffie en thee.

Voor velen was het tevens de laatste training / wandeling van dit jaar, maar dat maakte de gezelligheid die dag en op oudejaarsdag er niet minder om.

Met een kleinere groep werd op zaterdag 31 december in een winters clubhuis de laatste training van 2022 afgesloten in de traditionele gezellige sfeer inclusief lekkere oliebollen.

Al met al werd 2022 dus voor onze lopers op een sportieve en gezellige manier afgesloten.

Lang hoeven we niet te wachten om 2023 sportief bezig te kunnen gaan want op maandag 2 januari zijn jullie weer allemaal van harte welkom voor onze eerste training van 2023.

Op zaterdag 7 januari hebben we na de training / wandeling onze traditionele Nieuwjaarsborrel en uiteraard hoop ik dat jullie er bij zijn.

Ik bedank iedereen die het afgelopen jaar lid is geweest van LFTR en wens iedereen een goede jaarwisseling en een sportief 2023 .

Groetjes, Harran

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid