Impressie TTM 2023

Op 23 en 24 september heeft een flink aantal van onze leden meegedaan met de Tilburg Ten Miles.

Onder ideale weersomstandigheden werd er ’s zaterdags door diverse leden 5mijl en 10 mijl gewandeld.

Op zondag waren de omstandigheden ook goed alhoewel het toch best warm werd. We waren als LFTR vertegenwoordigd op zowel de 5km, de 10km en de 10 Miles. Iedereen heeft met plezier deelgenomen aan zowel het wandel als ook het hardloop evenement en is dan ook terecht trots op de door hem/haar geleverde prestatie.

Want zoals de slogan van LFTR luidt: Bij LFTR is elke sportieve inspanning een prestatie. Foto’s van de wandelaars zijn er helaas niet, maar van een deel van de hardlopers wel. Deze zijn te zien in het fotoalbum op onze site. Als je foto's hebt die je aan het album wil toevoegen, mail ze dan naar de webmaster.

LFTR feliciteert alle deelnemers aan deze TTM met de prestatie die zij geleverd hebben.

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid