Impressie ClubBBQ 2024

Zaterdag 11 mei was het weer zover, de jaarlijkse barbecue van onze club. Harran en Linda waren weer zo gastvrij om de hardlopers en wandelaars te verwelkomen bij hun thuis. Zowel binnen als buiten was alles feestelijk aangekleed en tot in de puntjes verzorgd.

De opkomst was groot en het weer was heerlijk! Koude en warme, alcoholische en non-alcoholische dranken konden genuttigd worden met iets lekkers erbij. Verder had Harran, zoals we van hem gewend zijn, flink uitgepakt met een grote variatie aan zelfgemaakte schotels, salades, vlees, vis, etc. Ook de vegetariërs kwamen niets tekort.

Afsluitend een ijsje en/of aardbeien met slagroom…heerlijk! Al bij al was het een fantastische en hele gezellige avond. Dankjewel Harran en Linda! Tot volgend jaar!

Klik >>hier<< voor het fotoalbum.

Irma

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid