Yakult Start to Run begonnen

Vanmorgen is een grote groep begonnen aan de nieuwe Yakult Start to Run cursus. Enkele leden van Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof die een blessure hebben gehad moesten rustig opnieuw opstarten. Zij mochten kosteloos aansluiten bij de groep omdat ze al lid waren van de loopgroep en dit jaar weinig of niet hebben kunnen lopen. Zo kunnen ze op een goede manier de draad weer oppakken.

Na het theoretische gedeelte over het lopen en wat er mee samenhangt, ging de groep op pad voor de eerste les. De warming-up betond uit lichte oefeningen om daarna op een rustig tempo en met veel plezier de eerste training te doen. Na de cooling-down werd er nog gezellig nagepraat bij de koffie en thee met koekjes en gezonde versnaperingen. Al met al een eerste succesvolle training om met plezier op verder te bouwen.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid