Gebruik fitnessapparatuur

Tijdens de ledenbijeenkomst op zaterdag 26 augustus werd de vraag gesteld of Fysiotherapie Tilburg Reeshof iets kon beteken voor de loopgroep met betrekking tot krachttraining.

Na overleg met Bas is afgesproken dat leden van de loopgroep gebruik mogen maken van de fitnessapparaten bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Op welke tijden de leden hiervan gebruik kunnen moet nog even goed bekeken worden. Vooralsnog betekent dit op zaterdag als vervanging van de training als het weer te slecht is, of als onderdeel van óf na de training. Mochten er zich meer gelegenheden voordoen, dan horen jullie dit meteen.

Het is belangrijk om de oefeningen goed uit te voeren. Daarom is Koen op zaterdag 16 september aanwezig om vanaf 10.30 uur uitleg te geven. Dit over zowel het gebruik van de apparaten als over de uitvoering van de oefeningen. Ook zal Koen oefeningen geven die thuis gedaan kunnen worden. Deze zullen op de site geplaatst  worden.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid