‘RUN the City’

Een van onze sponsoren, Runshop Greg van Hest, bestaat op 1 oktober 10 jaar. Dit laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan!!!

Op zondag 1 oktober is het feest aan het Wilhelminapark 43 - Tilburg, want op deze dag is het exact tien jaar geleden dat Greg van Hest voor de eerste maal de deur opende van zijn hardloopspeciaalzaak. Iedereen die dat feit samen met Greg en heel veel andere runners wil beleven kan meedoen aan 'RUN the City', een leuke en avontuurlijke hardloopactiviteit waaraan iedereen kan deelnemen (ook kinderen, mits ze een ouder als begeleider meebrengen).

Wat moet je bij hebben:

  • Een mobiele telefoon, Greg kan zelf dus niet deelnemen want is niet in het bezit van een mobiele telefoon 😉
  • Je hardloop outfit
  • Een super humeur, stap dus met het goede been die dag uit bed!

Start vanaf 10:00 uur de finish sluit om 13:00 uur. De locatie van "RUN the City' is Wilhelminapark 43 in Tilburg telefoon: 013-5770688. Aanmelden via info@runshopgregvanhest.nl. Ben er snel bij, VOL = VOL wat deelname aan 'RUN the City' betreft!

Deelnemen is op eigen risico! Meer verklappen we nog niet alleen dat het enorm leuk en gezellig gaat worden én dat we iets unieks in petto hebben voor jullie! Als je komt gaat het een enorme leuke ervaring voor je worden! 

 

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid