Nieuw: wandelende tak

Wij als Loopgroep hebben het uitgangspunt dat het goed is als mensen in beweging zijn, en dat dat niet perse hardlopen hoeft te zijn. De meesten die moeten stoppen met hardlopen, missen toch de sfeer en de sociale contacten, en met een groep op pad gaan motiveert toch iets meer.

Na overleg met Bas, die het initiatief van Harte toejuicht en graag wil ondersteunen, is er besloten om dit concreet te maken en LFTR uit te breiden met een wandelende tak. Deze wandelgroep gaat dan officieel deel uitmaken van de Loopgroep en zal als wandelgroep ook aangesloten zijn bij de Atletiekunie.

Als je interesse in de wandelgroep hebt, dan ben je  zaterdag  9 juni  om 9.15 uur welkom bij de Fysiotherapie aan het Ketelhavenplein 243. We wisselen met elkaar dan van gedachten om te horen wat jullie ervan verwachten en wat jullie wensen zijn. Tot zaterdag, de koffie en thee staat dan klaar.

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid