Yakult Start to Run voorjaar 2020

De Yakult Start to Run cursus in de Reeshof gaat op 14 maart 2020 weer van start bij Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR).

Wat houdt de Yakult Start to Run cursus in?

Je gaat 6 weken op een rustige, verantwoorde en gezellige manier samen met anderen een basis leggen om hard te lopen. In de 7e week is er een testloop waar je 2,5km aan 1 stuk kunt hardlopen.

De cursus bestaat uit 1 gezamenlijke training op zaterdag en 2 huiswerktrainingen die per week via de mail worden toegestuurd.

Bij LFTR is er de mogelijkheid om op maandag de eerste huiswerktraining gezamenlijk te doen onder begeleiding van de trainer.

De zaterdagtraining begint om 9.30 uur en duurt tot hooguit 11.00 uur.

De training omvat zowel een theoretisch gedeelte waarbij over schoeisel, voeding, kleding, blessurepreventie en meer gesproken zal worden, en een praktisch gedeelte waarin je door een rustige opbouw steeds verder komt. De trainingen worden altijd afgesloten met een kop koffie/thee om nog gezellig na te kunnen praten, ook met de meer ervaren lopers.

Proeftraining
Wil je gaan lopen bij de locatie Fysiotherapie Tilburg Reeshof, maar twijfel je nog of hardlopen écht iets voor je is? Of wil je vast kennismaken met de trainer, de locatie en je toekomstige loopmaatjes ontmoeten? Kom dan naar onze vrijblijvende proeftraining op zaterdag 7 maart 2020 om 9.30 uur, Ketelhavenplein 243 in Tilburg. Je ontvangt alle informatie en je kunt uiteraard al je vragen stellen. Kom in sportkleding, want we gaan ook een klein stukje actief aan de gang. Heb je geen sportkleding, kom dan in lekker zittende kleding waarin je makkelijk kunt lopen. Vooraf aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet persé nodig, je bent van harte welkom!

Na de Yakult Start to Run cursus kun je bij ons nog 5 weken kosteloos verder trainen. Wij helpen je graag op weg naar een testloop van 5 kilometer eind mei.

Voor meer informatie over Yakult Start to Run in de Reeshof kun je terecht op:

www.yakultstarttorun.nl  of www.lftr.nl

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid