Corona update

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet zijn, helaas, tot nader order al onze trainingen, afgelast.

Wij als LFTR team moeten ons aan dit besluit houden, en omdat de groepsgrootte is beperkt tot 4 personen is het onmogelijk om de reguliere trainingen door te laten gaan. Uiteraard willen wij jullie wel aanmoedigen om met elkaar af te spreken en elkaar zo te stimuleren. Als je dan gaat lopen houd je dan aan de voorgeschreven regels: maximaal 4 personen en lopen op 1,5m van elkaar.

Wij willen in deze omstandigheden iedereen, zowel de reguliere lopers op maandag en de Yakult Start To Run deelnemers de gelegenheid geven om in ieder geval 1 keer in de week in groepjes van maximaal van 4 te lopen om de motivatie vast te houden. Dit kan op maandagavond vanaf de Fysiotherapie om 19:30 uur.
Houd je wel aan de regels: maximaal 4 personen  in een groep en lopen op 1,5m van elkaar. Deze regels gelden ook als we ons verzamelen op de parkeerplaats

Zodra de mogelijkheid geboden wordt om de reguliere trainingen weer op te pakken, desnoods met beperkingen, dan zullen wij hier zo snel als mogelijk op inspelen. Wij als LFTR team hopen dat iedereen een positieve houding blijft houden, hoe moeilijk dit nu ook is, en actief bezig blijft. Wij zullen jullie zoveel als mogelijk blijven ondersteunen, al is het op afstand.

Wij zullen de komende weken diverse trainingen op de site zetten zodat jullie niet zelf hoeven uit te zoeken wat te (kunnen) doen en zullen regelmatig een stukje op de site plaatsen ter motivatie.

Mocht je vragen hebben over de trainingen die je wil gaan doen, dan kun je altijd terecht bij een van de trainers (het telnr. van jouw trainer kun je opvragen bij Harran 0612808019), of via de mail op info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

LFTR team

Created by Phons Stokkermans | Copyright LFTR © 2016 - 2024 | Privacybeleid